FM WORLD

FM WORLD is een leidinggevend bedrijf op vlak van Netwerkmarketing. Opgericht door Artur Trawiński in Wroclaw, Polen in 2004 en al snel wereldwijd uitgegroeid. Dankzij de populariteit van zijn parfums en dynamisch leiderschap is FM WORLD uitgebloeid tot een internationaal succesverhaal.

De laatste jaren hebben wij hard gewerkt om onze Business Partners een goede service te kunnen verlenen. De beste beloning die wij kunnen krijgen, is werken met toffe mensen die in ons en het bedrijf geloven. In het begin hadden we slechts 80 geuren, after shave en douchegel in ons assortiment. Doorheen de jaren is het assortiment aan producten blijven groeien. Zo hebben we vandaag de dag al meer dan 900 producten in assortiment!

Ontdek onze merken:

Ga met mee op ontdekking naar het extraordinaire land van UTIQUE vol rijke samenstellingen, waardevolle oliën en de beste recepten voor algemene lichaamsverzorging! Hier komen klasse, verfijning en finesse samen tot een sensuele sensatie. Idealiter weerspiegelen samengestelde geuren de schoonheid, harmonie en energie van het leven. Dit exclusief assortiment is een onvergetelijke fusie van subtiliteit en intensiteit. Laat jezelf betoveren door de magie van de UTIQUE wereld!

We willen allemaal dat onze huid zo lang mogelijk strak en stralend blijft. Wetenschappers in laboratoria over de hele wereld blijven formules, die hun in staat stellen om de tijd stil te laten staan, testen en verbeteren. Op basis van de nieuwste technologiën en baanbrekende ontdekkingen hebben wij een merk met gespecialiseerde verzorgingsproducten ontwikkeld, namelijk FONTAINAVIE – de bron van een jeugdige huid. Dit is onze geteste formule voor eeuwige jeugd. Probeer het en ontdek het zelf!

Geur is een extreem waarneembaar zintuig. Sommige geuren laten je terug in de tijd reizen naar mooie plaatsen, opwindende situaties of herinneren je aan belangrijke mensen uit je leven. Dit is waarom parfums zo fascinerend zijn – het zijn herinneringen die wachten om herontdekt te worden. Waar je ook gaat, je neemt je geur met je mee en ze blijven daar nog lang nadat je vertrokken bent. Een parfum moet je zelfvertrouwen geven en speciaal laten voelen. Neem deel aan een magische ontdeking in de wereld van FEDERICO MAHORA parfum en vind een unieke geur die op je lijf geschreven staat.

DE PURE ROYAL Collectie bevat koninklijke geuren voor vrouwen die, dankzij de hoge parfumconcentratie, ongelooflijk lang op je huid blijven zitten. Het verfijnd flesje zal je verbazen met zijn tijdloze elegantie. Ontdek nieuwe, boeiende akkoorden en ontdek de schoonheid van aristocratische elegantie.

DE PHEROMONE Collectie werd ontwikkeld om je zelfvertrouwen te boosten en om nog meer aandacht te trekken. Feromonen, gecombineerd met de meest voortreffelijke geuren, laten je opvallen van de menigte en maken van jou een meester in de verleiding. Met deze parfums zal je niemand in twijfel laten! Feromonen zijn geurloze bestanddelen toegevoegd aan onze parfum om hun stimulerend effect te versterken. Feromonen zijn een geheim wapen, met een missie om aantrekkelijkheid en zelfvertrouwen te stimuleren. Verleiden was nog nooit zo gemakkelijk!

DE INTENSE Collectie is een krachtige ervaring dat met elk voorbijgaand uur versterkt wordt. Je kan voor een ongelooflijk lange tijd genieten van de Intense parfum met wel 30% geurconcentraat.

Makeup is al sinds de oudheid gekend. Het speelt veel verschillende rollen naargelang de veranderlijke natuur van vrouwen. Soms helpt het om de natuurlijke schoonheid te benadrukken alsook om het zelfvertrouwen te stimuleren, andere keren wordt het gebruikt om een compleet nieuwe look te creëren die overeenkomt met je humeur en andere omstandigheden. Dankzij onze fantastische FEDERICO MAHORA MAKEUP PRODUCTEN, zal je look in lijn zijn met de laatste trends. Wees niet bang om te experimenteren – speel met kleuren en beleef plezier aan het aanbrengen van een make-up routine.

Professionele haarverzoring met het comfort van thuis? Vanaf nu is het mogelijk! Om aan al je verwachtingen te voldoen, hebben we de nieuwe productlijn HAIRLAB – de haarverzorgingslijn gemaakt om je haar mooi en gezond te maken. Rijke samenstellingen en uitstekende formules op jouw maat gemaakt maken dromen van geweldig haar een realiteit. Geef je haar de beste verzorging en het wordt je mooiste juweel.

Jouw behoeften staan centraal in alles wat je doet. We leven in een extreem drukke tijd – stress, vermoeidheid en vervuiling zijn onvermijdbaar in onze dagdagelijks leven. Bovendien is het niet altijd gemakkelijk om aan natuurlijke producten te geraken. Het leven maakt ons gevoelig voor het ontwikkelen van slechte gewoonten – onregelmatige tijdstippen om te eten, weinig slaap en te weinig fysieke inspanning. Dat is waarom we er alles aan doen zodat we kunnen verzekeren dat de NUTRICODE supplementen je helpen om je levensbalans te herstellen en om je lichaamsfuncties te ondersteunen.

FIT6 is een gewichtsverlies programma dat zich richt op gemakkelijk gewicht verliezen zonder hongergevoel én dit op een organische manier. Het maximaliseert de efficientie van de NUTRICODE supplementen. Het werd ontwikkeld om gezondheidsverbeteringen en gewichts- en lichaamsvetverlies te vergemakkelijken. Het programma bestaat uit 6 fasen en eindigt met een onderhoud fase dat de mogelijkheid van een yo-yo effect verkleint en het garandeert het behoud op lange termijn van de verkregen resultaten. Oplossingen, motivatie en gegarandeerde resultaten!

Geniet van de smaak van AURILE koffie en thee, gemaakt op basis van uitzonderlijke passie en professionaliteit. We bevelen onze functionele koffie ten zeerste aan. Ze zijn ontwikkeld door wetenschappers en smaken niet alleen heerlijk, maar bevatten ook ingrediënten die waardevol zijn voor uw gezondheid: vitamines en mineralen. Aurile thee is verrijkt met bloemblaadjes en natuurlijke aroma's, zodat u elke dag van hun heerlijke smaak kunt genieten.

Parfums hebben een opmerkelijke kracht. Ze werken als magie. Om onszelf te omringen met de magische mist van ongelooflijke ervaring reiken we naar een fles parfum. We besloten een stap vooruit te zetten en creëerden een unieke lijn geparfumeerde producten. Dankzij PURE HOME zijn onze unieke geuren bij je tijdens je dagelijkse taken. Vanaf nu worden eenvoudige huishoudelijke taken een waar genot en het hele huis zal worden gevuld met een charmante geur.

Een goed verzorgd, schoon en lekker ruikend huis is een plek waar we terug willen komen. Om het schoonmaken een waar genot te maken, hebben we een modern merk SMART & CLEAN gecreëerd. Het is de hoogste kwaliteit en een synoniem van moderne benadering van thuiszorg. Met professionele producten kunt u uw huis eenvoudig netjes en schoon maken. Streven naar perfectie was nog nooit zo eenvoudig.

HUIDIGE CATALOGUS
2022 © FM World. All rights reserved.