Welkom!

 

Welkom op de website van FM Parfum Fan!

Ik ben Rina van Loenen - Dekker , 47 jarige blondine, sta postitief in het leven en maak van elke dag een feestje.

Naast mijn werk als Business coach & mentor bij Team YesFM ben ik eigenaar van FM Parfum Fan. Liefhebbende partner van Robin en moeder van 3 (inmiddels volwassen) kinderen.

In 2020 ontmoette ik Robin. Via hem ben ik in contact gekomen met de producten van FM (Frederico Mahora). Ik startte met het inkopen van parfum voor mijn eigen gebruik. Mijn eerste aankopen waren geurnummers 257, 426 en niet veel later ook 313.

Ik was verliefd! Niet alleen op Robin, maar ook op deze fantastische parfums. En wat ik nog het allerleukste vond, dat dit alles ook zeer vriendelijk was voor mijn portemonnee. Dat wil toch iedereen?!

Al vrij snel ontdekte ik, dat er nog veel meer producten in het uitgebreide assortiment van FM World verkrijgbaar waren. Verzorgingsproducten, make-up, super fijne schoonmaakproducten en zelfs heerlijke geuren voor in huis. Ik werd hier zo enthousiast van, dat ik mij steeds meer in de business rondom FM World ben gaan verdiepen.

Begin januari 2021 had ik zoveel gezien en geleerd over dit mooie bedrijf, dat ik besloot ook de FM business in te stappen. In de eerste plaats om Robin meer te kunnen ondersteunen met de groei van ons eigen bedrijf. Daarnaast óók om de achterkant van het bedrijf FM beter te leren kennen, zodat ik als coach en mentor onze teamleden nog beter kan gaan begeleiden.

Maar vóóral ook om al onze geweldige producten aan het grote publiek te mogen gaan verkopen. Aan jou dus!

Ik hoop dat ik mijn enthousiasme ook op jou kan overbrengen, zodat jij net zo verliefd op onze producten wordt als ik! Mijn kennis en ervaring deel ik graag met jou.

En denk je nu: "Dit wil ik ook!", kies dan rechtsboven in de zwarte balk voor "JOIN US" en schrijf jezelf direct in. Géén kleine lettertjes, máár wel met 30% korting zelf je parfum inkopen!

Mocht er iets onduidelijk zijn, mocht je vast lopen in het bestelproces, wil je graag meer weten over werken voor FM World, stuur mij dan een bericht via het contactformulier en ik neem binnen 24 uur contact met je.

 

Veel shopplezier!

HUIDIGE CATALOGUS
2022 © FM World. All rights reserved.