Про Компанію

Ми є одним з лідерів багаторівневого маркетингу - брендом, який об'єднує людей із пристрастю та надзвичайністю, таких, які хочуть змінити своє життя і стати незалежними. Ми поставляємо високоякісну продукцію за привабливою ціною безпосередньо до клієнтів, минаючи традиційну мережу магазинів.

FM WORLD Польща працює у галузі FMCG. Компанія була заснована в 2004 р. у Вроцлаві Артуром Травіньским. Вже через три роки, завдяки динамічному розвитку на зарубіжних ринках, була створена фірма FM WORLD. На данний момент наша продукція відома і цінується в десятках країн на декількох континентах. По всьому світу з FM WORLD співпрацюють понад 2 мільйони Бізнес-Партнерів, із них близько 200 тисяч працюють у Польщі. Компанія створює ідеальні умови для розвитку мікропідприємств, в тому числі через професійну бізнес підтримку та навчання.

Наші бренди:

Рушайте з нами в подорож в незвичайну країну бренду UTIQUE, де панують розкішні композиції, дорогоцінні масла та найкращі рецептури. Саме тут поєднуються клас, вишуканість і витонченість, котрі стають сенсацією, що пестить почуття. Ідеально скомпоновані аромати передають красу, гармонію і енергію життя. Ексклюзивні косметичні засоби для догляду – це незабутнє злиття тонкості та інтенсивності дії. Дозвольте собі зачаруватись дивом світу UTIQUE!
Ми хочемо, аби наша шкіра залишалася підтягнутою, пружною і сяючою якомога довше. У лабораторіях по всьому світу вчені постійно вивчають та вдосконалюють рецепти, які дозволять ``зупинити час`` на нашій шкірі. Ми використали передові технології, опираючись на новаторські відкриття, щоб створити бренд спеціалізованої косметики FONTAINAVIE. Це наш перевірений рецепт вічної молодості. Переконайтесь в цьому на власному досвіді.
Через стрес, забруднення повітря та мінливий клімат шкіра вимагає особливої уваги. Швидкий темп життя дозволяє її з легкістю занедбати. Ось чому ми розробили косметику, яка завдяки ретельно підібраним та концентрованим інгредієнтам буде живити та регенерувати Вашу шкіру щодня. Вона стане сяючою і здоровою, як після процедур у кращому спа-салоні. Широкий асортимент продуктів забезпечить комплексний догляд, будучи не тільки втіхою для тіла, але й задоволенням і розслабленням для Вас.
Нюх - надзвичайно чутливе почуття. Аромати змушують Вас повертатися у спогади в красиві місця, захоплюючі ситуації або нагадують про важливих для Вас людей. Ось чому парфуми такі захоплюючі та незабутні. Де б Ви не з'явилися, Ви заповнюєте ними простір, в якому вони залишаються ще довго після того, як Ви покинете приміщення. Тож аромат повинен змусити Вас почуватись впевнено та особливо. Відправляйтеся у чарівну подорож в світ парфумів, щоб знайти свій унікальний аромат.
Макіяж відомий з давніх-давен. Він здатний виконувати різні ролі, так само, як мінлива жіноча натура. Сьогодні макіяж дозволяє підкреслити красу і додати впевненості в собі, а вже завтра здатний створити абсолютно новий образ, відповідний Вашому настрою та ситуації. Завдяки фантастичній косметиці Federico Mahora нанесення макіяжу перетворюється на задоволення, тому грайте з кольорами, експериментуйте та демонструйте свою різнокольорову душу. Ми підготували повну гаму модних відтінків - радісних, сміливих, чуттєвих. Оберіть ті, які найбільше Вам підходять.
Професійний догляд за волоссям в домашніх умовах? Відтепер це можливо. Щоб задовольнити Ваші очікування, ми створили престижну лінію косметики HAIRLAB, що надасть волоссю здоровий та красивий вигляд. Багатий склад та досконалі рецептури, адаптовані до індивідуальних потреб, втілять мрію про чудову зачіску в реальність. Подаруйте своєму волоссю найкраще, і вони стануть Вашою найкрасивішою прикрасою.
Основною мотивацією нашої діяльності є Ваші потреби. Ми живемо в надзвичайно напружені часи – невід'ємними супутниками кожного дня є стрес, втома і забруднення навколишнього середовища. Крім того, доступ до повноцінних натуральних продуктів утруднений, а швидкий темп життя дозволяє легко виробити в собі шкідливі звички – нерегулярне харчування, мало сну, відсутність спорту. Тому ми робимо все можливе, щоб добавки NUTRICODE могли відновити баланс життя, підтримуючи правильне функціонування організму.
  Основою успіху лінійки NUTRICODE є інноваційні системи добавок, а найважливішим проектом, створеним на їх основі, є нова програма зниження ваги – FIT6! Створена для людей, які хочуть схуднути природним та безпечним способом, гарантує: втрату 1,25 кг на тиждень, зменшення окружності тіла, відсутність ефекту йо-йо, значне поліпшення самопочуття, отримання позитивної енергії та вироблення здорових харчових звичок.
Насолоджуйтеся смаком кави, чаю і цукерок AURILE, які народилися з поєднання надзвичайної пристрасті та професіоналізму. Ми особливо рекомендуємо розроблену вченими функціональну каву, яка не тільки чудово смакує, але й містить цінні для здоров’я вітаміни та мінерали. Ми збагатили чаї пелюстками квітів і природними ароматами, щоб Ви могли насолоджуватися їхнім чудовим смаком щодня. Ідеальним доповненням до кави та чаю є наші смачні солодощі, створені з поєднання чудових рецептур та найкращих інгредієнтів.
Парфуми володіють незвичайною силою - вони розпилюють магію. Щоб оточити себе ефірним туманом неймовірних відчуттів, більшість з нас тягнуться до флакону з парфумами. Тим не менш, ми вирішили зробити ще один крок і створили престижну, унікальну лінійку ароматичних продуктів – PURE HOME, завдяки якій наші унікальні аромати будуть супроводжувати Вас навіть в звичайних буднях. Відтепер нескладні домашні справи стануть справжнім задоволенням, а весь будинок наповниться чарівним ароматом. Ласкаво просимо у магічний світ PURE HOME!
Доглянутий, чистий та ароматний дім - це місце, куди ми завжди хочемо повернутися. Аби прибирання перетворилося на справжнє задоволення, ми створили сучасний бренд SMART & CLEAN. Це високоякісний та інноваційний підхід до догляду за будинком. Завдяки професійній продукції Ви можете швидко і легко подбати про чистоту та гігієну. Прагнення до досконалості ще ніколи не було таким простим.

 

КАТАЛОГИ




2024 © FM World. Всі права захищені.